data Kerkelijk centrum Ter Holten – Protestantse gemeente Ter Holten

Kerkelijk centrum Ter Holten

Kerkelijk Centrum Ter Holten

Het Kerkelijk Centrum van de P.G.Ter Holten is gevestigd naast de kerk van Oldeholtpade. In 2015 kwam het café " de Rustende Jager " van de familie vd Meer te koop en besloot de Protestantse Gemeente het geheel aan te kopen. Een lang gekoesterde wens om naast de kerk een eigen onderkomen te realiseren kreeg daardoor gestalte. Met tevens de aankoop van een stuk land achter de kerk is ook een parkeergelegenheid ontstaan voor zowel de bezoekers van de kerk als het café/restaurant.

De dagelijkse exploitatie is uitbesteed aan Marcel en Marja Kasmarek. In het oude gedeelte draait nu met succes het café/restaurant waar ook hun dochter Naomi in het bedrijf meedraait. De nieuwe zaal wordt zowel voor de kerk als voor de horeca gebruikt voor bijeenkomsten van allerlei aard. In de daarnaast aangebouwde "hooiberg" is een vergaderzaal en een jeugdruimte gerealiseerd. Het geheel is derhalve een fraaie aanwinst voor het dorp Oldeholtpade

Gebruikers Kerkelijk Centrum

Onderstaand kunt u de data raadplegen van zowel de Reinder van Wijk zaal als de Boonemmerzaal betreffende het gebruik. Wilt u als bestuurder of commissielid van Ter Holten gebruik maken van deze zalen dan kunt u een datum plannen en laten vastleggen door dit te melden aan de administrateur Henk Raggers van Ter Holten via e-mail admin@terholten.nl of telefonisch 06-53477221. De afgesproken datum wordt dan toegevoegd aan onderstaande overzicht. Gebruik van de Boonemmerzaal kunt u op dezelfde wijze aanvragen doch na overleg met de uitbater krijgt u een bericht dat dit mogelijk is of dat de zaal door de horeca bezet is.

Jeugdhonk Ter Holten

In het bovenste gedeelte van de hooiberg is de jeugdruimte van Ter Holten gerealiseerd. Een gezellig door hen zelf ingerichte ruimte waarin de diverse jeugdgroepen regelmatig hun bijeenkomsten houden. Samen met de kerkelijk jeugdwerker Jeroen Knol en een aantal vaste begeleiders wordt hier vorm gegeven aan het jeugdwerk in onze gemeente. Dit jeugdwerk is toegankelijk voor alle jeugd vanuit onze dorpen van alle gezindte. Kijk op deze website onder contact naar een adres waar je meer info kunt vragen.

Gebruikers agenda zalen Ter Holten

Reinder van Wijk zaal
  Elke donderdagmorgen 10.00-12-.00 uur Koffiegroep Ter Holten.

 • Woensdag 23 Februari Open deur groep ter Holten .Aanvang 20.00 uur
 • Donderdag 24 februari. Kerkenraadsvergadering. Aanvang 19.45 uur
Aaldert Boonemmer zaal
  Vaste gebruikers zijn op dinsdagavond Popkoor VocaLinde

  Vaste gebruiker op donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur Koffiegroep Ter Holten.

 • Donderdag 24 februari Kerkenraadsvergadering. Aanvang 19.45 uur

Eetcafe De Rustende Jager

Heeft u wat te vieren of wilt u gewoon lekker uit eten ? In Oldeholtpade is een uniek restaurant gevestigd waar u voor een breed scala aan mogelijkheden terecht kunt.

 • Voor info neem contact op met 0561-616601
 • .
Sign up online